Provance birtok

A Birtok

Új élményt keres?

2 hektáros privát birtokunkon mindenünk a vendég. Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú kiszolgáláshoz családias hangulat társuljon. Maximum 18 főt fogadó szálláshelyünkön garantáljuk a nyugodt, zavartalan pihenést.
Pihenjen luxus körülmények között, idilli környezetben.
A legjobb helyet találta meg!
P

rovence Birtokon már az első perctől megtapasztalhatja a nyugalmat, a tiszta friss levegő varázsát. A Toszkánából hozatott ciprusok, 550 éves olaj- és diófák, szőlőtőkék illata belengi a birtokot. Élje át mediterrán hangulatban a teljes kikapcsolódást párjával vagy családjával.

Már az első perctől gondoskodó figyelmünkkel lessük minden kívánságát. Önfeledt pihenése alatt nálunk vidám kalandokban és életreszóló élményekben lehet része. Fedezze fel extra szolgáltatásainkat!

Luxus körülmények

Teljesen egyedi lakosztályaink egy 5 csillagos szálloda kényelmével várják Önöket privát kényelmi szolgáltatásokkal.

Nyugodt környezet

Birtokunk maximum 18 főt fogad, így garantáljuk a nyugodt, zavartalan pihenést emellett éttermünk 30 fő rendezvény lebonyolítására alkalmas.

Kiváló Értékek

Nálunk az Ön és családja kényelme az első. Szeretnénk, ha már az első pillanattól otthon érezné magát.

Saját étterem

Éttermünk mindig friss, szezonális, helyi alapanyagokkal dolgozik. Minden héten megújult menüvel várjuk vendégeinket.

Maradandó élményre vágyik?

Próbálja ki terepjáró túránkat a szekszárdi borvidéken, kóstolja meg exkluzív ételeinket és a környék kisebb pincészeteinek finom borait, fedezze fel Tolna-megye rejtett zugait segítségünkkel. A Provence Birtokon minden nap azért kelünk fel, hogy vendégeinknek a gondtalan kikapcsolódás élményét biztosítsuk.

M

aradandó élményekre vágyik? Próbálja ki terepjáró túránkat a szekszárdi borvidéken, kóstolja meg exkluzív ételeinket és a környék kisebb pincészeteinek finom borait, fedezze fel Tolna-megye rejtett zugait segítségünkkel. A Provence Birtokon minden nap azért kelünk fel, hogy vendégeinknek a gondtalan kikapcsolódás élményét biztosítsuk.

Exkluzív szolgáltatásaink

Nálunk az Ön és családja kényelme az első. Szeretnénk, ha már az első pillanattól otthon érezné magát. Számos privát kényelmi szolgáltatással rendelkezünk, melyet csak az Ön igényeihez igazítunk.

"Kifogástalan konyha"

Gyönyörű környezetben, kedves, udvarias személyzet (középpontban a vendég) kifogástalan konyha, ízletes helyi borok. tökéletes hely mindazoknak akik ki akarnak szakadni a mindennapokból.

Baji László Facebook ajánlás

"Tökéletes tolnai vendéglátás"

Különlegesen kedves fogadtatás, figyelmes vendéglátás, tökéletes ételek és italok. A wellness elemek (szauna, dézsa, jacuzzi) már bekapcsolva vártak minket, nem kellett külön kérnünk. A szoba és az ágy kényelmes, minden új, tiszta, jól működik. A birtok területe hangulatos, sok apró felfedeznivaló részlettel. A vacsora és a reggeli élmény volt.

Akos Booking.com

"Gyönyörű környezetű"

Családias légkör nagyon kedves házigazdával és személyzettel. Gyönyörű a környezet, ízlésesen berendezett házakkal és trendi kültéri bútorokkal. Többféle kikapcsolódási lehetőség van (sakk, játszótér, elektromos roller, bicikli, jacuzzi, borok, borospince, étterem). Kutyabarát szállás. Kirándulási és bevásárlási lehetőség autóval nincs messze. Tesla destenation charger is van a birtokon.

Veronika Booking.com

Fedezze fel
a szekszárdi borvidéket

Ismerje meg Tolna megye legszebb látnivalóit, kóstolja meg a helyi, szezonális ízeket, fedezze fel a környék bor- és gasztro világát.