Bortúra és Borvacsora 2024.01.20 Képek és élménybeszámoló

Bortúra és Borvacsora 2024.01.20 Képek és élménybeszámoló

Egy felejthetetlen hétvége a szekszárdi borvidék szívében! Reggel 10 órakor találkoztunk a Szekszárdi Bormúzeumnál, ahol egy rövid tárlatvezetés során megismerkedünk a szekszárdi borvidék és a környék történelmével, valamint a helyi borászat hagyományaival és nagyon finom borokat is kóstolunk, egy élmény volt az előadás jókat nevettünk.

Ezt követően visszaindultunk a Provence Birtokra ahol már Diópálinkával vártak minket. és kemencében sült házi forró kenyérlángossal. Délután pedig egy Jeep túrán vettünk részt a Szekszárdi borvidéken. A túra során meglátogatjuk a környék nevezetességeit valamint betekintést nyertünk a múltba.

Rengeteg érdekes történettel és misztikummal. A túra után pár órás pihenő wellness vette kezdetét a vacsora előtt. A vacsora pedig önmagáért beszél szakácsnőnk fenséges fogásokat készített nekünk borász barátunk pedig rengeteg finomabbnál finomabb borokat mutatott be nekünk rengeteg érdekes történettel. Ha tetszett éld át te is az élményt Várunk mindenkit következő programunkra már elkezdődött a jelentkezés, ami minimum 10 főtől indul.De lehetőség van cégek és nagyobb baráti társaságok részére egyedi programokat is összeállítunk szállással, vagy szállás nélküli csomagokban!

 

Korlátlan wellness félpanzióval 2 nap 1 nap ajándék!

Kedvezményes hétvége!

Foglald le a nyári szezonunk utolsó szabad hétvégéjét!
2nap 1 nap AJÁNDÉK 🎁🎁 199.980 Ft 2 Főnek! Korlátlan wellness félpanzióval!
További információért hívj minket!

💥💥💥 2024-07-18 / 2024-07-21💥💥💥

Ajánlatunk csak telefonos foglalás esetén érvényes!

36 70 288 2040
 
Megnézem!