COVID-19 Vendégtájékoztató

COVID-19 Vendégtájékoztató

Az alábbiakban szeretnénk Önt tájékoztatni az aktuális érvényes szabályokról és intézkedésekről.

Provence Birtok jelenleg a 194/2021. (IV.26) Kormányrendelet alapján a szabadidős céllal érkező, de védettségi igazolvánnyal rendelkező személyeket (és a felügyeletük alá tartozó 18 év alattiakat), illetve az üzleti, gazdasági vagy oktatási tevékenység céljából érkező vendégeket fogadhatjuk.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy érkezéskor Önnek be kell mutatnia védettségi igazolványát vagy írásban nyilatkoznia kell a tartózkodása céljáról. Amennyiben Ön érvényes védettségi igazolvánnyal nem rendelkezik, vagy úgy nyilatkozik, hogy nem üzleti, gazdasági vagy oktatási célból tartózkodik a Provence Birtokon, vagy megtagadja a nyilatkozattételt, úgy nem tudjuk Önt a Provence Birtokon fogadni.

Éttermünk belső terében szintén a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek (és a felügyeletük alatt lévő 18 év alattiak), valamint az üzleti, gazdasági és oktatási céllal a szállodában tartózkodó vendégek fogyaszthatnak. Az étterem külső terasza a vendégek számára korlátozás nélkül látogatható.

Provence Birtok zavartalan működése, valamint a vendégek és dolgozók egészségének biztosítása érdekében vendégeink kötelesek a szájat és orrot eltakaró maszkot viselni a szálloda közös használatú tereiben (ideértve különösen az étterm belső tereit és a pince helységet). Az étteremben a maszkot csak arra az időre lehet levenni, amíg a vendég az asztalnál ül és fogyaszt.

Az Ön biztonsága érdekében:

  • Provence Birtokon szigorúbb biztonsági és higiéniai intézkedéseket vezettünk be
  • munkatársaink minden munkakörben megfelelő védőfelszerelést viselnek
  • a hazai és nemzetközi iránymutatásoknak megfelelően, rendszeres időközönként fertőtlenítünk, hogy az egészségügyi kockázatokat minimálisra csökkentsük
  • éttermünkben is az új helyzethez igazodva, de továbbra is magas színvonalú kiszolgálással várjuk vendégeinket

A jelenleg fennálló különleges körülmények miatt pedig rugalmas foglalási és lemondási lehetőségeket biztosítunk Önnek, hogy utazását nyugodtan és biztonsággal tudja tervezni.

 

Köszönjük megértését és együttműködését! Várjuk vissza vendégeink közé a tőlünk megszokott töretlen vendégszeretettel!