Rendezvények

A

város zajától nem is olyan messze, mégis paradicsomi körülmények között vállaljuk meghitt ünnepségek lebonyolítását. Legyen szó kisebb létszámú benti vagy picivel nagyobb kinti esküvőről, születésnapi összejövetelről, mi nemcsak a rendezvény étel- és italkínálatát biztosítjuk majd, hanem szálláslehetőséggel is szolgálunk.

Családi

A családias hangulatú Provence Birtok kitűnő helyszín, bármilyen családi ünnep megtartására, mint születésnapok, névnapok, ballagások, babaváró bulik megrendezésére Akár 50-fős rendezvényt is megtudnak ünnepelni Birtokunk boros pincéjébe vagy teraszunkon.

Üzleti

A Provence Birtok ideális helyszín céges rendezvények, valamint csapat építő tréningek lebonyolítására maximum 50 főig. A szekszárdi borvidék szívében, 2 hektáros területen, számos szolgáltatással biztosítjuk a zavartalan esemény lebonyolítását. Nyári időszakban teraszunk, hidegebb időben hangulatos pincénk ad helyet a rendezvénynek.

Esküvő

Mediterrán stílusú esküvőt szeretne?

A birtokon minden feltétel adott egy kis létszámú, gyönyörű, provence-i stílusú esküvő megszervezéséhez. Mi egyszerre biztosítjuk a szertartás és a lakodalom helyszínét, illetve a párnak és családjának a szálláslehetőséget is.

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki a lent található űrlapunkat és egyeztessünk a részletekről telefonon vagy személyesen.

    Rendezvény Képek