Az ideális rendezvényhelyszín Érdeklődjön Itt A Provence Birtok speciális adottságainak köszönhetően ideális helyszín különféle céges rendezvények, születésnapi összejövetelek és esküvők megszervezéséhez.
A

város zajától nem is olyan messze, mégis paradicsomi körülmények között vállaljuk meghitt ünnepségek lebonyolítását. Legyen szó kisebb létszámú benti vagy picivel nagyobb kinti esküvőről, születésnapi összejövetelről, mi nemcsak a rendezvény étel- és italkínálatát biztosítjuk majd, hanem szálláslehetőséggel is szolgálunk.

Születésnap

A Provence Birtok ideális helyszín családi ünnepek, születésnapi összejövetelek számára maximum 40 főig. Nyári időszakban teraszunk, hidegebb időben hangulatos pincénk ad helyet a rendezvénynek.

Üzleti

Céges rendezvények számára is megfelelő helyszínt nyújt birtokunk. A szekszárdi borvídék szívében, 2 hektáros területen, számos szolgáltatással biztosítjuk a zavartalan esemény lebonyolítását.

Esküvő

Mediterrán stílusú esküvőt szeretne?

A birtokon minden feltétel adott egy kis létszámú, gyönyörű, provence-i stílusú esküvő megszervezéséhez. Mi egyszerre biztosítjuk a szertartás és a lakodalom helyszínét, illetve a párnak és családjának a szálláslehetőséget is.

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki a lent található űrlapunkat és egyeztessünk a részletekről telefonon vagy személyesen.

    Rendezvény Képek