

Reggeli és Vacsora
teleinket a szezonalitás és a házias ízvilág határozza meg. Így kínálatunk az évszaknak és az elérhető kézműves termékeknek megfelelően rendszeresen változik. Különleges ételeinkhez pedig finom borok dukálnak. Célunk, hogy minden vendégünk maradandó élményekkel távozzon.
Reggeli
Provence Birtokon töltött éjszaka után Vendégeink finom és tápláló reggelivel indíthatják a napot. Svédasztalos reggeli 8:00 és 10:00 óra között, választható meleg italokkal (kávé vagy tea) és narancslével.
- hidegtál
- tojásrántotta
- bundáskenyér
- kolbász, virsli
- gyümölcsök
- tejberizs
- péksütemények
- szószok
Vacsora
Vendégeinket bőséges büfévacsora várja minden nálunk töltött estén. A vacsora este 18:00-tól 20:00-ig elérhető. Érzékenység esetén a menüt egyedi kérés szerint módosítjuk. (Előre megbeszéltek alapján ebédre akár házi készítésű pizzát is felszolgálunk.)
- kétféle leves
- 4-5 féle főétel (vegetáriánus ételekkel kiegészítve)
- szezonális desszert különlegességek

Bőrén sült lazac, spenóttal

Csokis brownie málnával

Friss morzsában sült malacpofa

Garnéla carpaccio

Malaccsászár fehérépa pürével

Mascarpone mousse málnával

Mézes sütőtök

Ropogós malacfül

Sertésszűz kakukkfűves sütőtök salátával

Szürkemarha hátszín céklával

Tőkehal lecsókrémmel
Bőséges vidéki reggeli
Minden nap 9:00-11:00 között reggelivel várjuk vendégeinket, amihez friss gyümölcsleveket és kávékülönlegességeket szolgálunk fel.Füstölt lazac avokádóval
Spanyol omlett
Házias reggeli
Házi szalámi,angolszalonna,erdélyi sajtok, zöldségek, vaj és lekvárok
Rántotta az Ön választása szerint
Füstölt kolbásszal, szalonnával,prágai sonkával,hagymával, paprikával, zöldségekkel vagy sajttal,